Psykolog Vibeke Høegh-Krohn

Info og priser

Gjeldende fra 01.01.2023.

Disse avtalene kan du selv bestille direkte via online timebestilling:

Førstesamtale individulalsamtale (50 min): kr 1550

Individualsamtale (50 min): kr 1450

Parsamtale (50 min): kr 2050

Videosamtale (50 min): kr 1450 (det benyttes sikker løsning fra Confrere beregnet for helsetjenester)

Ønsker du time fra klokken 16:00 og utover tilkommer det et tillegg på kr 200 (gjelder alle avtaletyper)

Avtales direkte med psykolog:

Individuell dobbeltime (90 min): kr 2550

Parsamtale (90 min): kr 3050

NEO-PI-3 personlighetstest: Testen benyttes både i kliniske og arbeidspsykologiske sammenhenger, når ønsket er å kartlegge normalpersonlighet. Testen er vitenskapelig anerkjent, basert på nyere personlighetsforskning og den såkalte femfaktormodellen for personlighet. Kartlegging kan være særlig aktuelt for par som ønsker å forstå seg selv og partneren bedre, egne og partners styrker samt ulikheter i personlighet som for eksempel kan medføre utfordringer i forholdet. Kartlegging med NEO-PI-3 kan også være relevant for personer som ønsker å vite mer om hvordan egne personlighetstrekk kan påvirke forhold som relasjoner, prestasjoner, vaner, interesser, helse og arbeidsliv. Testen brukes både i klinisk virksomhet, innen ledelse, i karriereveiledning og rekruttering. Testen tilbys først etter en førstesamtale eller om man allerede er i behandling.

Personlighetstest NEO-PI-3. Inkluderer test og tilbakemelding fra psykolog:

Individuell (50 min): kr 2990 / Par (90 min): kr 4990

Merk: Avbestilling eller endring av timeavtale må skje senest 48 timer før oppsatt time. Etter dette påløper et avbestillingsgebyr for ubenyttede/ikke avbestilte timer, uavhengig av årsak. Avbestillingsgebyret vil være 70% av prisen for gjeldende timeavtale. Gjelder også «pakke» med personlighetstest. Ved avbestilling tidligere enn 48 timer, må kostnad for allerede utsendt test dekkes av klienten (750,- per utsendt test)

Egne betingelser gjelder ved forsikrings- eller arbeidsgiveravtale.

Betaling skjer via kortterminal eller Vipps.

Ved videosamtaler benyttes betalingsløsning fra Stripe.

Ved behov kan det utarbeides skriftlige rapporter som henvisninger,
epikriser eller uttalelser for klienter som er eller har vært i behandling. Prisen for disse er fra kr 2390 (avtales på forhånd).

Henvisning fra lege er ikke nødvendig for å bestille time. Frikort kan ikke benyttes.

Helseforsikring

Dersom du har helseforsikring, kan dette dekke timer hos psykolog. Denne psykologtjenesten er en del av godkjente behandlernettverk og samarbeider blant annet med Falck Helse, Moment Organisasjonspsykologi AS og Speare AS. Ta kontakt med forsikringsselskapet ditt før du bestiller time.